top of page

Bijgewerkt op: 25 aug. 2023


Voor de 20e keer, op zaterdag 26 augustus 2023, organiseert de vzw Carolus Quinto in samenwerking met Stad Gent en de Vereninging Voor Watersport de "Varen – Slag om Gent". We hopen dat de sloepen van vorige jaren weer trouw aanwezig zullen zijn op deze uitgebreide feesteditie van de roeiwedstrijd. Uiteraard zijn ook nieuwe roeiteams meer dan welkom aan de startlijn!

Er is een lunch voorzien op de vertrekplaats (VVW Gent-Leie) voor de wedstrijd door de stad begint. Achteraf is er altijd een drankje en een versnapering voorzien in de binnenstad.

De roeirace zelf start zoals steeds aan de VVW in twee groepen. Terwijl de sloepen via Merelbeke varen, koersen de vletten direct naar het centrum. De finish blijft in het hartje van Gent aan de Korenlei en het roeiersdiner zal doorgaan aan de jachtclub VVW, de vertrekplaats.


Als gevolg van de verwachtte drukte deze dag, zal de on-line reservering niet actief zijn. Indien U een tafel wenst te reserveren, doe dit dan enkel via 0469 140 701, niet sms of antwoordapparaat aub.

Met dank voor uw begrip, Bert

Commenti


Home        De Bistro         Menu        Nieuws        Contact

bottom of page