top of page

Goodbye! Hello?
Verkoop van 2dehandsgoederen ten bate van Ace Shin Hondenasiel te Mijas, Spanje

WhatsApp Image 2022-12-17 at 13_edited_e
5673f4d2c89334cbc02f4a7679e1763d_edited_edited.png
WhatsApp Image 2022-12-17 at 13.52.39.jpeg

Home         Over ons          Shop         Nieuws          Ace Shin        Contact

Goodbye! & Hello?

Is een 2de handswebsite die enigszins een beetje anders is dan de normale sites. Waarom?

Wij zijn al jaren heel erg begaan met het lot van verwaarloosde en mishandelde honden en katten. Zelf hebben wij jaren in Spanje een asiel voor deze dieren gerund, en de toestanden die we daar hebben gezien tarten elke verbeelding. Helaas hebben we door omstandigheden het asiel moeten opgeven en zijn we naar België weergekeerd. We beseffen dat er in de Belgische asielen ook veel verlaten dieren zitten, maar de toestanden die we in Spanje gezien hebben, staan op ons netvlies gebrand. 
Daarom hebben we ook besloten om een collega van ons in Spanje, te steunen. 

Fabienne is een Vlaamse dame die 30 jaar geleden met haar asiel is begonnen in Mijas, Spanje. En geloof mij, ze heeft het niet echt gemakkelijk gehad. Geboycot door de overheidsinstanties, zware kosten aan infrastructuur die steeds maar moest veranderen voor de instanties, en dan de vele, heel vele dieren die binnengebracht werden, of gewoon aan de poort gedropt. En toch bleef ze met haar team doorzetten, dag in dag uit met heel veel inzet en enthousiasme. 
Fabienne koopt ook heel veel honden vrij uit het dodingscentrum om hen toch nog een goed leven en een goede thuis te geven. Ook dat kost veel geld. 

Momenteel hebben ze alle dagen 500 mondjes te voeden. Niet enkel dat, ook de medische kosten en andere problemen moeten betaald worden. Dus elk klein beetje kan helpen.  

Waarom het goede doel?

 

Destijds hadden wij heel wat mensen die ons asiel wilden helpen door middel van het schenken van 2de hands goederen. Wij hadden in Spanje immers wekelijks een grote stand op de 2de handsmarkt. Een volle camionette was er al bij elkaar gehaald, echter door corona en de dure kost om al die goederen naar Spanje te brengen, zijn deze in België gebleven. Wij zijn de goederen gaan ophalen vanaf het moment dat we terug naar België keerden in december 2021. 
Intussen bleven er goederen binnenkomen, gingen we huizen van overleden mensen leegmaken waarbij we ook die goederen kregen, en zo gaat alles een versnelling vooruit.

Zo zijn we op het idee gekomen om een website te maken met alle goederen die nog goed zijn voor 2de handsverkoop,. Van kleding tot accessoires, decoratie, vintage goederen en kleine huishoud spulletjes. We plaatsen deze allemaal hier op de website. Bij elk stuk dat we plaatsen staat de prijs + hoeveel van dat bedrag naar Ace Shin in Mijas gaat. 

 

 

We kunnen niet het volledige bedrag doneren omdat we natuurlijk ook nog werkingskosten hebben voor de website, reclame, soms het vermaken of herstellen van de goederen, ophalen, enz. Maar het grootste deel gaat naar Fabienne en haar fantastische team, en de honden en katten natuurlijk. 

Maar.... als u toevallig ook zo'n grote dierenliefhebber bent, als dieren uw passie zijn, dan kan u ons ook nog anders helpen. Heeft U 2de handsspulletjes die u niet meer nodig heeft en nog goed zijn, kleding, wol, stoffen (daar maken we dierenjasjes of kussens van) of andere zaken, schenk ze aan ons voor op de website. Of wil u reclame maken op onze website? Uw producten plaatsen op onze site en bent u bereid om hier een deel van af te staan voor ons goede doel? 
Laat het ons dan weten! 
Wij werken zo ook met Vinted maar dit gaat heel traag vooruit en we willen toch zo snel mogelijk beginnen helpen.

Ook wanneer u een hond of kat wil adopteren, virtueel sponsoren, goederen wil schenken rechtstreeks aan de organisatie, neem dan een kijkje op 
https://ace-charity.org.
Of nog beter. Gaat U de komende maanden met de auto richting Malaga en heeft u nog een beetje plaats om goederen mee te nemen?  Wij hebben hier altijd pakketten staan om mee te nemen. Hondenkussens, dekens, winterjasjes voor de kou, hondennesten, leibandjes voor katten en kleine hondjes, speelgoed, noem maar op. 

 

Een nieuwe webshop en reeds onmiddellijk solden. 

Is dat geen leuk gegeven? 

Je kan hier nog geweldige koopjes doen. 

De zomerkleding is achter de rug, dus deze komt nu super goedkoop op deze website. 

Deze  2de handswebsite schenkt een percentage van de verkoop aan het goede doel. Ons goede doel? De verlaten en mishandelde honden bij ACE SHIN in Spanje.

 

Diverse goederen 2de hands te koop.

Zoals bovenaan vermeld gaat een groot percentage van de verkoop van deze goederen naar het goede doel.
Ons goede doel dat we met hart en ziel steunen in ACE SHIN in Mijas, Malaga, Spanje, waar de Vlaamse Fabienne samen met haar team voor meer dan 500 dieren zorgt. 
De dieren hebben water, voeding, en medische zorgen nodig, wat allemaal heel veel geld kost. Daar willen wij mee iets aan doen. 
De goederen zijn ons om die reden geschonken. 
We plaatsen ook bewijzen van de stortingen zodat iedereen kan zien dat we woord houden. Wij werken ook met Vinted, waar het meeste van onze goederen ook opstaan. 

Wij werken enkel met betalingen in cash bij ophaling, of via Vinted. Niet met stortingen op rekeningen, of betalingen bij ophaling door een bedrijf. Dit door heel slechte ervaringen in het verleden. 

bottom of page